Hoe werkt het?




Vragen


Iedereen is vrij om na de registratie een vraag te stellen.



Beantwoorden

Als je het antwoord op een vraag weet, aarzel dan niet om jouw kennis te delen. Dit kan door te registeren en onder jouw unieke gebruikersnaam een vraag te beantwoorden.




Rubrieken

Elke vraag dient in een rubriek geplaatst te worden. Hierdoor kun je snel bekijken in welke interesse gebieden er vragen beantwoord zijn of open staan.




Archief

Beantwoordde vragen worden automatisch gearchiveerd. Hierdoor kun je snel zien welke vragen beantwoord zijn en welke vragen nog open staan.






Stemmen:

Stemmen op vragen en antwoorden is een extra optie op Askmewhy.nl. De vragen met de meeste stemmen worden verplaatst naar een hogere plaats op de voorpagina. De antwoorden op een vraag worden onder de vraag gerangschikt op de meeste stemmen..





Credits

Actieve leden worden beloond met credits. Zo zien gasten en leden zien we de ware 'Experts" van de community zijn.





Profiel

Askmewhy.nl is een community site waarop je gratis een eigen profiel krijgt. Met je profiel kun je de volgende acties uitvoeren:

- Uw favouriete vragen met antwoorden op uw eigen lijst opslaan;

- Volg uw eigen ingediende vragen en kijk of er een antwoord is;

- Profielfoto en info aanpassen;

- Zie wat er in uw postvak is of schrijf vrienden een bericht;

- instellingen van categorie├źn, zodat u alleen categorie├źn van u interesse kan zien als u inlogt met de bijbehorende vragen en antwoorden.


Abonneren
Leden kunnen zich abonneren op vragen, het forum en de blog. Hierdoor wordt je automatisch op de hoogte gesteld als er een nieuwe antwoord is geplaatst.

Het Team van AskmeWhy.nl wenst je veel plezier op de community.